Blog
03
10
2011

Εύκολοι και υγιεινοί τρόποι για να ξεκινήσετε καλά την εβδομάδα σας

Από dimitranaskari 0

Δευτέρα σήμερα και είναι η κατάλληλη μέρα για να προγραμματίσετε πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα. Άλλωστε η καλή εβδομάδα από τη Δευτέρα φαίνεται. Πώς μπορείτε, λοιπόν, να νιώσετε καλύτερα και πιο υγιείς τη νέα αυτή εβδομάδα;

  • Προγραμματίστε από σήμερα τα γεύματα της εβδομάδας. Κόψτε τις κακές συνήθειες με τις μάλλον ανθυγιεινές επιλογές γρήγορου φαγητού, σκεφτείτε τι θέλετε να φάτε αυτή την εβδομάδα και σημειώστε τα υλικά, λαχανικά και ό,τι άλλο θα πρέπει να αγοράσετε από το σουπερμάρκετ, τον μανάβη ή τη λαϊκή αγορά.

  • Προγραμματίστε τις μέρες και ώρες που θα πάτε στο pilates studio ή στο γυμναστήριο σας σαν να πρόκειται για επαγγελματικά ραντεβού στα οποία θα πρέπει να είστε συνεπείς.
  • Πλύνετε και κόψτε από τώρα λαχανικά, όπως καρότα ή ντοματίνια και φυλάχτε τα σε καλά κλεισμένα δοχεία για να έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση και έτσι να αποφύγετε την εύκολη λύση του ‘ετοιμοπαράδοτου’ φαγητού.
  • Ετοιμάστε από το βράδυ τις σαλάτες ή το φαγητό που θα πάρετε την επομένη το πρωί στο γραφείο. Είναι σίγουρα πιο οικονομικό και πιο υγιεινό.

Σκέφτεστε πιο υγιή και εύκολο τρόπο για να ξεκινήσει η εβδομάδα σας;

[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply