Οι τέσσερις εποχές στο πιάτο μας
Η αλλιώς η τέχνη του πιάτου.
Πώς θα απεικονίζατε τις τέσσερις εποχές πάνω σε ένα πιάτο φαγητού; Η Andrea Bricco, μεγαλωμένη στο εστιατόριο των γονιών της στο Wisconsin, έμαθε να ‘παίζει από νωρίς με το φαγητό της’ και κατάλαβε καλά ότι πρώτα χορταίνει το μάτι και μετά το στομάχι.
Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πιάτο για κάθε εποχή, απεικονίζοντας την ατμόσφαιρα κάθε εποχής – με τα φύλλα να πέφτουν το φθινόπωρο, με το χιόνι να φτιάχνουμε χιονάνθρωπους το χειμώνα, τα λουλούδια να ανθίζουν την άνοιξη και ο ήλιος να λάμπει το καλοκαίρι.
Η δουλειά της Andrea Bricco είναι κάτι παραπάνω από food styling. Είναι τέχνη.
[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]