Blog
10
11
2011

Οι τέσσερις εποχές στο πιάτο μας

Από modus vivendi 0

Η αλλιώς η τέχνη του πιάτου.

Πώς θα απεικονίζατε τις τέσσερις εποχές πάνω σε ένα πιάτο φαγητού; Η Andrea Bricco, μεγαλωμένη στο εστιατόριο των γονιών της στο Wisconsin, έμαθε να ‘παίζει από νωρίς με το φαγητό της’ και κατάλαβε καλά ότι πρώτα χορταίνει το μάτι και μετά το στομάχι.

Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πιάτο για κάθε εποχή, απεικονίζοντας την ατμόσφαιρα κάθε εποχής – με τα φύλλα να πέφτουν το φθινόπωρο, με το χιόνι να φτιάχνουμε χιονάνθρωπους το χειμώνα, τα λουλούδια να ανθίζουν την άνοιξη και ο ήλιος να λάμπει το καλοκαίρι.

Φθινόπωρο

Χειμώνας

Άνοιξη

Καλοκαίρι

Η δουλειά της Andrea Bricco  είναι κάτι παραπάνω από food styling. Είναι τέχνη.

[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]

Comment
0

Leave a reply