Blog
12
07
2013

Για μια ιδανική μέρα στην παραλία

Από dimitranaskari 0

Οι διακοπές πλησιάζουν, αν δεν έχουν κιόλας αρχίσει για κάποιους από εμάς. Και τι ιδανικότερη αρχή από μια μέρα στην παραλία θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα μας γεμίσει ενέργεια. Πώς, όμως, μπορούμε να απολαύσουμε τη θάλασσα και τον ήλιο και να αποφύγουμε τυχόν αναποδιές; Ακολουθώντας μερικές εύκολες και χρήσιμες συμβουλές:

Φοράτε πάντα αντιηλιακό και μη ξεχνάτε να το ανανεώνετε συχνά, ειδικά να είστε από εκείνους που κάθονται με τις ώρες στην παραλία. Προστατευτείτε από τον ήλιο φορώντας γυαλιά ηλίου, καλύπτοντας το σώμα σας με παρεό ή άνετα ρούχα και αναζητήστε σκιά. Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μπορεί να σας προκαλέσει, πέρα βέβαια από κάψιμο, πονοκέφαλο και ζαλάδες.

Παραλία δε σημαίνει απαραίτητα κακή και άστατη διατροφή. Προμηθευτείτε υγεινά και θρεπτικά σνακς, όπως φρούτα και λαχανικά για να έχετε κάτι υγεινό να τσιμπολογάτε τη στιγμή που θα σας έρθει μια μικρή ή και μεγάλη λιγούρα…Και βέβαια άφθονο νερό!!! Έχετε πάντοτε ένα μεγάλο θερμός μαζί σας για να κρατάει δροσερό το νερό και μη ξεχνάτε να ενυδατώνετε συνεχώς τον εαυτό σας.

Παραλία σημαίνει κίνηση και κολύμπι. Κολυμπήστε, μην κάθεστε μόνο στην ακτή,το κολύμπι θα σας ξυπνήσει και θα σας αναζωογονήσει. Και όσο και αν απολαμβάνετε το να κάθεστε σε μια ξαπλώστρα και να αγναντεύετε τη θάλασσα, μπορεί μια βόλτα στην παραλία να σας χαλαρώσει ακόμη περισσότερο. Και ειδικά αν η παραλία έχει άμμο, το περπάτημα από τη μια άκρη της παραλίας ως την άλλη θα σας κάνει σίγουρα καλό.

Τέλος, για καλό και για κακό έχετε ένα μικρό φαρμακείο μαζί σας, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά, όλο και κάποιος ανεπιθύμητος επισκέπτης μπορεί να εμφανιστεί.

Τι άλλο, λοιπόν, θέλει κανείς για μια ιδανική μέρα στην παραλία;

[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply