Ο χώρος μας

Το modus vivendi αποτελείται από δύο σύγχρονες αίθουσες: ένα πλήρως εξοπλισμένο studio pilates και μια σύγχρονη αίθουσα χορού. Ανδρικά και γυναικεία αποδυτήρια υπάρχουν δίπλα από κάθε αίθουσα.

Αίθουσα pilates

Στο κατάλληλα διαμορφωμένο studio pilates, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τις ασκήσεις εδάφους, καθώς και τα ειδικά όργανα γυμναστικής pilates, που εξασφαλίζουν τον πλέον ασφαλή και προσαρμοσμένο ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός τρόπο άσκησης για όλες τις ηλικίες και ομάδες.

Όλος ο εξοπλισμός του modus vivendi είναι της κορυφαίας αμερικανικής κατασκευαστικής εταιρίας Balanced Body. To modus vivendi διαθέτει τα εξειδικευμένα όργανα pilates, όπως reformers, wall units, cadillac, combo chair, καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τις ασκήσεις εδάφους με στρώματα, arc-barrels, foam rollers, rings, therabands-λάστιχα, rotation boards, μπάλες physioballs κοκ.

Αίθουσα χορού

Η αίθουσα χορού πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφαλή εκγύμναση τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων και είναι ιδανικός για όλα τα είδη χορού, όπως μπαλέτο, σύγχρονο και jazz.